Makkelijk contact!

Geen poeha, geen irritante voorgeprogrammeerde bandjes. 
Bellen en we helpen u direct, of we zijn even bezig en bellen daarna terug.

Reinigingswereld

Middenweg 15

4631 ST HOOGERHEIDE

 

Telefoonnummer +31(0)164 657 151

Mobielnummer +31(0)6 54 32 88 17

E-Mail info@reinigingswereld.nl

Kamer van Koophandel 75220938

Bankrekening NL76INGB0008419707

BTW NL8601.93.639B01

FAQ

Sommige vragen worden ons vaak gesteld, daarom hebben we deze voor u uitgewerkt.

Druk op het + teken om het antwoord te lezen op de bijbehoordende vraag.

 

Hebben jullie ook een showroom?

Ja we beschikken over een compacte eigen showroom. Maar meestal gebruiken we uw bedrijf als onze presentatieruimte, want we nemen onze producten het liefst mee op locatie. Of we nemen u mee naar onze leverancier voor het tonen en demostreren van onze producten. Daar beschikken we over alle benodigde professionele tools en mogelijkheden.

Kan ik bij jullie een demomachine op proef krijgen?

Ja dat kan zeker! Sterker nog, we beschikken over een grote vloot met demonstratie machines om u juist de verschillen te laten ervaren zodat u de juiste keuze kunt maken voor de best passende machine voor uw situatie. Bij sommige machines worden wel kosten in rekening gebracht, maar dat overleggen we altijd vooraf. De demonstratiekosten worden bij aanschaf in mindering gebracht.

Hoe vraagt u de demonstratie dan aan?
Als u een demonstratie wilt aanvragen vul dan onderstaand formulier in met uw gegevens.
Wij bellen tijdens kantooruren altijd binnen 24u terug.

Waarom zou ik voor Reinigingswereld moeten kiezen?

Dat is simpel. We zijn in onze markt denk ik wel een van de innovatiefste bedrijven, we zijn nergens bang voor en pakken haast elke uitdaging aan. Dat betekent dat we altijd de nieuwste technieken tot ons willen nemen. Zo zijn bijvoorbeeld voor vele nieuwe technieken of machines altijd spannend. Wij worden daar juist door aangetrokken, wij beginnen er gewoon aan en zorgen dat we er als een van de eersten direct alles van weten. Hierdoor lopen we vaak voor in de markt en kunnen we onze klanten goed adviseren want we zijn op de hoogte van de oude én nieuwe technieken. Daarbij denken wij bij Reinigingswereld altijd in oplossingen en we zijn ALTIJD eerlijk!

Onderhouden en repareren jullie alleen Kärcher en Empass?

In de afgelopen jaren hebben we meer ervaring op gedaan dan menig ander, hierdoor hebben we heel veel kennis van een zeer divers aanbod machines. We beschikken over een betrouwbaar leveranciersnetwerk en kunnen daarom elke gerenommeerde machine onderhouden of repareren.

Leveren jullie ook de Home & Garden producten van Kärcher?

We hebben ervoor gekozen om alleen de Professional producten van Kärcher te leveren. We mogen de Home & Garden lijn leveren, maar we richten ons met name op bedrijven en particulieren die bewust kiezen voor de Professional lijn.

Makkelijk contact opnemen