Uw zakelijke reinigingspartner, die snel antwoordt op uw vragen.

Hogedrukreinigers

Wij leveren warm- en koudwater hogedrukreinigers voor diverse doeleinden. Zo levert Reinigingswereld o.a. aan; gemeentediensten, industrieën & de bouw. Onze kracht zit in het advies op basis van specialistische kennis. Dit zorgt dat u investeert in de best passende hogedrukreiniger aansluitend op uw wensen & eisen. Vele denken dat een zo hoog mogelijke druk het belangrijkste is, maar er is veel meer. Nieuwsgierig waar u op moet letten?

L

Krachtige reiniging van grote oppervlaktes

Dit zorgt voor snelle reiging van grotere oppervlaktes.

L

Grondige reiniging

Je aangekoekt vuil goed los spuiten met deze techniek.

L

Multi inzetbaarheid van hoge druk

Te gebruiken op; machines, gebouwen en vloeren

K

Voldoende waterdruk van waterleiding nodig

Je hebt wel voldoende aanvoerdruk nodig

K

Niet geschikt voor alle oppervlaktes en vuil

Je kunt niet alle oppervlaktes met hoge druk te lijf gaan en het verwijderen van sommige vuilsoorten is niet geschikt met een hoge drukreiniger (bijv. olie of vet).

Reinigingswereld,  a Kärcher professional 

Hogedruk Reiniging

Opzoek naar de beste hogedrukreiniger?

Wil je reinigen met warm of met koud water? En welke reinigingsmiddelen kun je het beste gebruiken voor het optimale resultaat voor je te reinigen oppervlakte? Allemaal logische vragen die in je op kunnen komen.

Een hoge drukreiniger kopen is niet moeilijk, er staan er honderden te koop op internet. Er is één heel groot verschil met al deze hogedrukreinigers en die van Reinigingswereld. Die van ons heeft namelijk een hele belangrijke extra optie “Advies & Service”.

Om met het advies te beginnen, waar wilt u de hogedrukreiniger voor gebruiken? De hoogste druk is namelijk niet altijd beter. Stel u wilt vuil verwijderen van een bestickerde oppervlakte, dan kan een te hoge druk juist voor schade zorgen. Daarbij kan het ook zijn dat u een hogedrukreiniger wilt aanschaffen die meer water nodig heeft dan dat uw waterleiding kan leveren, dan werkt de hogedrukreiniger niet optimaal. Daarin is goed advies bij de aanschaf in onze ogen essentieel.

 

 

Als we verder kijken, dan komen we bij de service van Reinigingswereld. Het aanschaffen is één, maar een hogedrukreiniger heeft ook op regelmatige basis service en onderhoud nodig om een lange levensduur te genieten en om optimaal te functioneren.

Onze systemen zijn zo ingericht dat we u kunnen helpen om tijdig onderhoud te plannen in een periode dat het voor u goed uitkomt. Mocht er onverhoopt in de garantieperiode iets gebeuren, dan nemen wij u graag alles uit handen en we zorgen ervoor dat alles netjes en snel geregeld wordt zodat u altijd optimaal kunt genieten van uw hogedrukreiniger.

Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Uitgelichte Hogedrukreinigers

Kärcher HDS 13/35 DE

De HDS 13/35 trailer kan zelfvoorzienend gebruikt worden en bereikt een druk van 350 bar. Het is de perfecte oplossing voor warmwater hogedrukreiniging voor gemeentediensten, op bouwsites en in de industrie.

Motorenfabrikant Yanmar
Motortype 19 kW Yanmar Motor
Brandstof Diesel
Wateropbrengst (l/u) 650 – 1300
Werkdruk (bar/MPa) 100 – 350 / 10 – 35
Max. dieselverbruik (kg/u) 12,4
Aantal gelijktijdige gebruikers 1
Mobiliteit Trailer
Afmetingen (l x b x h) (mm) 3646 x 1747 x 1735


De echte troef van de HDS 13/35 is zijn mobiliteit. Deze warmwater hogedrukreiniger levert een druk van 350 bar, werkt volledig onafhankelijk van enige energiebron en is bijgevolg uiterst flexibel inzetbaar. Bijvoorbeeld in de bouw, de industrie of in gemeentediensten. De naar wens configureerbare schoonmaakmachine is een absolute allrounder dankzij haar betrouwbaarheid, efficiëntie, eenvoudige servicetoegang en gebruiksgemak.

Kärcher HDS 1000 DE

Het baanbrekende EASY!Force hogedrukpistool is een onderdeel van de standaard toebehoren van de warmwater hogedrukreiniger HDS 1000 De. Stevig frame ontworpen om te laden met kraan of vorkheftruck.

 

Wateropbrengst (l/u) 450 – 900
Werkdruk (bar/MPa) 40 – 200 / 4 – 20
Max. temperatuur (aanvoer 12° C) (°C) min. 80 – max. 98
Verbruik stookolie of gas, bij volledige belasting (kg/u) 5,6
Brandstoftank (l) 34
Brandstoffen Lichte olie / Diesel
Motortype L 100 V / Diesel
Motorenfabrikant Yanmar
Aantal gelijktijdige gebruikers 1
Mobiliteit kar
Gewicht (met toebehoren) (kg) 188,3
Gewicht (incl. doos) (kg) 194,1
Afmetingen (l x b x h) (mm) 1100 x 750 x 785

Dankzij de overvloedige uitrusting, de krachtige Yanmar-dieselmotor en het robuuste buizenframe kan onze verwarmde HDS1000DE alle uitdagingen aan die andere machines niet aankunnen.

Wat deze machine uniek maakt zijn de hoogwaardige componenten – de hogedrukpomp is voorzien van een messing cilinderkop, roestvrijstalen kleppen en zuigers met chroomnikkelcoating – zorgen voor een extreem lange levensduur, zelfs bij zwaar, continu gebruik.

Ons nieuwe EASY!Force-hogedrukpistool, dat gebruik maakt van de terugslagkracht van de hogedrukstraal om de houdkracht tot nul te reduceren, zorgt voor een moeiteloze werking, terwijl onze gepatenteerde EASY!Lock-snelsluitingen vijf keer sneller op- en afbouwen dan bij conventionele schroefverbindingen, maar net zo duurzaam en robuust zijn.

De uitgebreide veiligheidsuitrusting, bestaande uit een vlotter met geïntegreerde verkalkingsbescherming (DGT) die zorgt voor scheiding van het drinkwaternet, diverse veiligheidskleppen en bescherming tegen olie-, water- en brandstofschaarste, garandeert de beschikbaarheid van de machine te allen tijde. Een robuust frame beschermt de componenten en vergemakkelijkt het transport.

Uitgelichte Hogedrukreiniger Accessoires

Kärcher Reinigingsmiddel

Reinigingsactief en materiaalbeschermend reinigingsconcentraat voor het verwijderen onder hoge druk van hardnekkige verontreiniging met olie, vet en mineralen. Geschikt voor het reinigen van voertuigen, dekzeilen en motoren. NTA-vrij.

Verpakkingsgrootte (l) 10
Verpakkingseenheid 1
pH 12,3
Gewicht incl. verpakking (kg) 11,5


Eigenschappen

 • Effectief hogedruk-reinigingsmiddel
 • Verwijdert hardnekkige olie-, vet- en mineraalvlekken
 • Actieve reiniging bij elke temperatuur
 • Zachte reiniging
 • Aangenaam frisse geur
 • Schuimintensieve borstelshampoo voor autoreiniging
 • Scheidt snel olie/water in de olieafscheider (afscheidingsvriendelijk=asf)
 • NTA-vrij
 • Fosfaatvrij
 • Siliconenvrij

   

  ZERO FORCE. EASY!Force

  Jij hebt de kracht! Slechts één ding kan tussen jouw en je taak komen: Ons EASY!Force hogedrukpistool. Het bezorgt je de kracht om heel gemakkelijk met hogedruk te werken. Het revolutionaire bedieningsconcept van het EASY!Force hogedrukpistool gebruikt de terugslag van de hogedrukstraal en zorgt er voor dat je absoluut geen kracht nodig hebt om het pistool vast te houden. Het werd ontwikkeld met als doel ergonomisch verantwoord, stressvrij en zonder inspanning te kunnen werken. Probeer ons EASY!Force hogedrukpistool – je zal het niet meer willen neerleggen.

  Druk beheersen was nooit zo eenvoudig.

  Ervaar de nieuwe ergonomische dimensie in hogedrukreiniging: je hebt geen kracht nodig om het nieuwe EASY!Force hogedrukpistool vast te houden zodat je kan reinigen zonder inspanning.

  Een kwestie van ergonomie.

  Werken met hogedrukreinigers stelt fysieke eisen. Daarom is ergonomie zo belangrijk. Het constant inknijpen van de trekker van een klassiek hogedrukpistool leidt al snel tot vermoeidheid, pijnlijke handen en een verkrampte werkhouding. Uitgebreid reinigen is moeilijk zonder regelmatige pauzes of zelf het wisselen van arbeidskracht. Onze EASY!Force technologie brengt daar nu verandering in. Je hebt geen kracht meer nodig om het pistool vast te houden. Hogedrukreinigen was nog nooit zo eenvoudig.

  Volledige keramische klep voor langere levensduur.

  Wanneer hogedrukpistool dienst weigeren, is dat vaak het gevolg van beschadigde kleppen door kleine vuildeeltjes. Ons EASY!Force hogedrukpistool maakt daar nu een eind aan: de klep bestaat uit een keramische kogel met keramische zitting die bestand is tegen potentiële beschadiging van vuildeeltjes. Zo krijgt het een vijf maal langere levensduur dan conventionele pistolen.

  Veiligheid door intuitief gebruik.

  Het veiligheidsmechanisme van het nieuwe EASY!Force hogedrukpistool voorkomt onopzettelijke activiteit en biedt maximale veiligheid tijdens het gebruik, zonder in te boeten aan gebruiksgemak. Je moet de trekker maar één keer induwen om de hogedrukstraal te genereren – intuïtief en eenvoudig. Het EASY!Force hogedrukpistool blijft spuiten zolang de trekker wordt ingeduwd. Wanneer je de trekker lost, stopt het pistool vanzelf.

   

  Toepassing van Hogedrukreinigers

  ACCU – DIESEL – 240V / 400V

  Bellen kan van 8:00u tot 20:00u

  +31(0)164 657 151

  Samen innoveren…

  Innoveren zorgt voor bestaansrecht voor u en uw bedrijf. Reinigingswereld innoveert ook continu om te zorgen dat u vaak sneller, comfortabeler of milieuvriendelijke kunt werken met onze nieuwe en huidige machines.

  Wilt u op de hoogte blijven?  

  Welke hogedrukreiniger is het beste voor me?

  Dat is afhankelijk van de toepassing, soms kan een koudwater hogedrukreiniger beter zijn en soms een warmwater unit. Daarom adviseren we je om contact met ons op te nemen zodat we samen je wensen kunnen doorspreken en de beste oplossing daarbij kunnen zoeken.

  Hoe lang kan ik reinigen met een accu hogedrukreiniger?

  In een machine zitten twee accu’s waarmee je totaal 32 minuten kunt reinigen op vol vermogen. Daarna dien je de accu’s te wisselen of bij te laden (dit duurt 1u per accu).

  Kan ik een hogedrukreiniger huren met personeel?

  Ja, we doen zakelijk verhuur. Als je een grotere klus hebt is dit mogelijk, voor particulieren bieden we dit niet aan. Bel ons voor de mogelijkheden 0164-657151.

  Onderhouden en repareren jullie alleen Kärcher en Empas?

  In de afgelopen jaren hebben we veel ervaring op gedaan, hierdoor hebben we heel veel kennis van een zeer divers aanbod machines. We beschikken over een betrouwbaar leveranciersnetwerk en kunnen daarom elke gerenommeerde machine onderhouden of repareren.

  Leveren jullie ook de Home & Garden producten van Kärcher?

  We hebben ervoor gekozen om alleen de Professional producten van Kärcher te leveren. We mogen de Home & Garden lijn leveren, maar we richten ons met name op bedrijven en particulieren die bewust kiezen voor de Professional lijn.